Jaren 30 Kamer en Suite

Kamer en Suite in Jaren ’30 stijl

Een Jaren 30 Kamer en Suite is een prachtige manier om iedere woning een authentieke uitstraling te geven. Een kamer en suite is een veelgebruikte benaming voor een opdeling van twee ruimtes in uw woning.

Kenmerkend aan de jaren 30 kamer en suite is simpel en strak. Door de lagere plafonds dan in de Belle Epoque periode kwam er een verandering in het ontwerp van de kamer en suite. De horizontale lijnen werden geaccentueerd door de schuifdeuren, de kasten en het bovenpaneel op één lijn te plaatsen. In tegenstelling tot de Belle Epoquestijl waar het bovenpaneel vaak schuin werd gepositioneerd. Nog meer veranderingen waren de eenvoudigere deuprofielen en deurlijsten. Het beboste paneel werd vervangen door een vlak paneel, waardoor de kamer en suite een veel modernere en strakkere uitstraling kreeg.

Kamer En Suite

Kamer En Suite

De afscheiding tussen de twee ruimtes wordt gevormd door de kamer en suite deuren. Deze schuifdeuren worden meestal uitgevoerd met een glas in lood motief dat aansluit bij de rest van het interieur. Naast de deuren bevinden zich ingebouwde boekenkasten waar de deuren achter geschoven kunnen worden.

Wilt u meer weten over de verschillende stijlen wat vooraf ging aan de Kamer en Suite, kijk dan op de volgende pagina’s:

Wilt u meer weten over onze En Suites. Bekijk dan onze speciale website »

Bel ons op: +31 (0)6 236 78 748 Of informeer door middel van onderstaand formulier naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in indien u een vraag heeft of contact met ons wil opnemen.

Naam:*
E-mail:*
Telefoon
-
Uw vraag of opmerking:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

* Verplichte velden

Bedrijfsgegevens:

MooiePlinten.nl/ Jaren30interieur.nl
Dorpstraat 143
5504 HD Veldhoven
(Géén bezoekadres)

Showroom
Flight Forum 3540
5657 DW Eindhoven
(uitsluitend op afspraak)

Contact:

T: +31 (0)6 236 78 748
M: info@mooieplinten.nl